Close

CCC Het Como-Evenement ’17: Como Century Challenge

  • 1 juli 2017 - 21 juli 2017
    12:00 am

Grensverleggend zeilen bij de: CCC

2 januari 2017

Beste Regenboogzeiler,

Net als 46 andere Regenboog schippers heb jij je aangemeld voor de nu al spectaculaire Como Century Challenge van 19 – 25 augustus 2017. Onderstaand tref je het programma aan van deze week. Naar verwachting reizen 47 Regenbogen, 4 Ribs, een bezemwagen en meer dan 100 supporters, vrienden en familie met ons mee naar Bellano.

In het laatste Regenboog Magazine is het globale programma weergegeven incl. de wijze waarop je onderkomen kunt regelen.   In tegenstelling tot eerder was aangegeven vragen wij eerst om betaling van het inschrijfgeld per boot,  en gaan we pas later over tot tickets/betaling per persoon, opdat geen enkele boot teveel betaalt.   Of je nu met 3 of 12 personen van de partij bent.

Vanaf vandaag  gaat de officiële inschrijving open en wij vragen vriendelijk om met de betaling van het inschrijfgeld van € 150,- per Regenboog jouw deelname vóór 21 januari a.s. te bevestigen.   Dit kan via onze speciale website:   http://lustrumfeest.com/ccc/  door 1x ticket aan te schaffen voor het inschrijfgeld.  Betaling gaat direct tijdens het boekingsproces via iDEAL.

Wanneer je daar hulp bij nodig hebt stuur dan even een e-mail aan : info@100jaarregenboog.nl

Tevens vragen wij jou bij de definitieve inschrijving om het totaal aantal personen dat als zeiler en/of supporter in Como zal zijn en het aantal personen dat gebruik wenst te maken van de overnachting van Freiburg voor jouw boot.

Als organisatie hebben wij een zorg over de overnachting in Freiburg. Immers, wij hebben weliswaar een heel hotel gereserveerd maar dat is niet voldoende voor alle supporters. Met 2 – 3 personen per ingeschreven boot komen we een eind maar indien er 250 in Freiburg willen overnachten komen we voor een probleem te staan.  Supporters etc. raden wij dan ook aan om in één dag te rijden (ca. 1030 km van Utrecht) of middels een goedkope vlucht (o.a. Easyjet) te vliegen.

Zoals aangegeven verwachten wij dat de totale kosten per deelnemer  op ca. € 300,- p.p. uit zullen komen exclusief verblijf in Como en zaken zoals aangegeven in het magazine.   Het bedrag voor supporters zal iets lager zijn. Jouw bijdrage van nu € 150,- is dus inschrijving voor 1 boot met drie bemanningsleden.

Wij moeten een aanzienlijk bedrag per boot aan de lokale Club overmaken voor gebruik van al hun faciliteiten, liggelden, takelen etc.. Middels deze bijdrage is jouw deelname definitief. Mocht je onverhoopt na betaling afzien van deelname dan kunnen wij helaas geen geld terug storten. Wij vertrouwen op je begrip.

Tevens vragen wij (nogmaals) aandacht voor een deugdelijke trailer en het hebben van drijfvermogen.

Het programma in grote lijnen:

Maandag 21 augustus:

De maandagochtend: takelen

Tijdens de lunch gaan we het evenement feestelijk openen op de jachtclub Circolo Vela Bellano waar wij te gast zullen zijn. Afhankelijk van het tempo waarmee we kranen gaan we die middag nog varen, we plannen in ieder geval de eerste wedstrijden in en eindigen we de dag met een Prosecco en Pasta Happy Hour op de club. (inbegrepen)

Dinsdag 22 augustus:

We starten niet voor de middag (13.00 uur) en plannen  steeds 2 of 3 races, dit afhankelijk van de wind en andere omstandigheden. Mooie lange banen van rond het uur, met mooie wind en zon….vooral lekker veel zon!

Na het zeilen: Happy Hour Prosecco,  pasta en muziek In aansluiting op het gesponsorde Happy Hour schuiven we aan een traditionele (informeel) pasta straat diner, geheel bereid door Di Mamma. (inbegrepen)

Woensdag 23 augustus:

Na het ontbijt is het de planning om voor de liefhebbers vroeg te gaan golven op de 110 jaar oude baan aan de overzijde van het meer, gooi  je golftas en schoenen dus in de auto.Na  9 holes (of 18 holes voor de familie en supporters)  gaan we ’s middags zeilen en sluiten we de dag weer af met een gezellige borrel. (inbegrepen)

Donderdag 24 augustus:

3 races staan op het programma. We hebben grote Ribs bij ons voor de toeschouwers, die kunnen je ergens op de dag in de plaatsjes langs het meer afzetten voor een leuke shoptour, bezoek aan de Riva fabriek of anderzijds.

Vrijdag 25 augustus:

De laatste races van de week. Daarna gaan we ons verzamelen voor het grote Price Giving Gala Diner, dress code is Summer Chique. (inbegrepen)

Zaterdag 26 augustus:

Op zaterdag gaat ieder zijns weegs, voldaan, lekker bruin en hopelijk terugkijkend op een onvergetelijke  CCC. (Como Century Challenge 2017).

Magic Marine is de CCC-event sponsor en samen met de hoofdsponsors van het 100 jarig bestaan van de Regenboog:  BMW Amsterdam, Magic Marine en ABN Amro Mees Pierson kunnen wij o.a. dit evenement realiseren.

Wij verheugen ons nu al op een onvergetelijk evenement.

 

De Lustrum commissie

 

 

Hoofdsponsors 100 jaar Regenboog:

 

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *